italia.no - Scuola d'italiano

Om språkreiser

Språkreiser

Stadig flere av oss ønsker at ferien skal gi oss noe utover å være et avbrekk fra hverdagen – ferien skal være meningsfylt. Velger du en språkreise til Italia legger du grunnlaget for å forstå italienerne og deres kultur på en måte som ikke er mulig uten språket. Samtidig kan du få minner for livet ved at du kommer tett inn på de italienske lærerne og miljøet med Italia-entusiaster på kurset ditt. Reis alene eller sammen med venner og bekjente, f.eks. fra italienskkurset ditt i Norge.

Vi tilbyr kurs som varer fra 1 uke opp til et semester eller mer. Velg kurs med undervisning om formiddagen og fri om ettermiddagen, eller følg et program med turer, besøk, foredrag, vinsmakinger eller annet om ettermiddagene og i helgene. Velg kurs i klasser eller privatundervisning.

Våre språkreiser legges opp og undervises av lærere fra skolen vår i Norge eller arrangeres i samarbeide med utvalgte skoler i våre Kursbyer i Italia. Du kan lære italiensk ved sjøen eller i innlandet, i storby eller landsby. Kursene beskrevet her er et utvalg av det vi tilbyr. Spør oss om hjelp til å finne den rette språkreisen for deg eller dere - mulighetene er mange!

For deg som siden skal studere ved universitet, høyskole eller lignende i Italia, kan vi hjelpe deg med å komme deg til et godt nok nivå språklig, gjerne med en kombinasjon av kurs i Norge og i Italia. Vi samarbeider med ANSA - Association of Norwegian Students Abroad. Det er flere typer stipend man kan få hos Statens Lånekasse for Utdanning, for språkkurs som tas som forberedelse til et annet studium i Italia.

Aktuelle språkreiser

Tidligere språkreiser