italia.no - Scuola d'italiano

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

Reiseleder

Giulia Grassi
Giulia Grassi

Programansvarlig

Roberto Tartaglione
Roberto Tartaglione

To uker i Roma - Gjennomført

To uker språk og kultur i Roma 2022

Denne reisen er allerede gjennomført. En tilsvarende reise vil arrangeres i samme periode i 2023.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få informasjon om denne og andre reiser etter hvert som datoene fastslås.


Kombinér et intensivt kurs i italiensk språk med et variert kulturelt program organisert av kulturhistoriker Giulia Grassi.

"Due settimane a Roma" er et program som kombinerer italiensk språkundervisning om formiddagene med kulturelle og sosiale aktiviteter om ettermiddagene. Det har blitt gjennomført av vår søsterskole i Roma "Scuola d'italiano" siden 1997.

Hvis du kan noe italiensk fra før og ønsker å bygge ut språkkunnskapene samtidig som du har lyst å se et annet Roma enn det som møter den gjennomsnittlige turist, kan dette være noe for deg. Det gjennomføres ekskursjoner med lokal, kyndig guide til kjente historiske monumenter og til mindre kjente steder som den vanlige turist ikke finner eller forstår hva er. De sosiale aktivitetene legges opp med lokalkunnskap om spisesteder og arrangementer rundt i byen.

I språkundervisningen plasseres du sammen med andre på ditt nivå, mens om ettermiddagen er alle sammen og alt skjer på italiensk. Italiensken er forenklet, slik at det skal være lettere for deg som lærer språket, å forstå mest mulig. Vi anbefaler at du minst har kommet til vårt Trinn 3 eller tilsvarende og at du er innstilt på at du kan lære mye, selv om du ikke forstår alt. Det er maksimalt 27 deltagere på reisen - det er deltagere fra mange land og de siste årene har litt mindre enn halvparten vært norske.

Tittelen for reisen i 2022 er: "Aria de Roma"

Programmet har vært forskjellig hvert år siden Scuola d’italiano i Roma startet det første ”Due Settimane a Roma” i 1997. Roma er sannelig en by hvor det alltid er noe nytt å oppdage. Derfor, velger mange studenter å delta hvert år og er sikre på at programmet aldri repeteres. Det skjer mye på de to ukene, men det blir også tid til å slappe av og til egne aktiviteter. I reisebrosjyren, som du kan laste ned her, finner du også en detaljert beskrivelse av programmet: Det er på italiensk, slik aktivitetene også er - men husk at Giulia, som skal presentere dere for det meste, er svært bevisst at dere alle er i ferd med å lære språket.

Programmet er utarbeidet og gjennomføres av Scuola d'italiano i Roma. Professor og lærebokforfatter Roberto Tartaglione er ansvarlig for det pedagogiske og for gjennomføringen av programmet generelt.

Periode: 1. - 14. mai 2022
Pris: Euro 980 (eks. fly og overnatting - se detaljer i brosjyren).

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

Gjennomført

Last ned brosjyre


Se bilder fra reisen i mai 2022

Du kan se bilder fra reisen i mai 2022 ved å klikke her eller på bildet.Gjennomført

Last ned brosjyre