italia.no - Scuola d'italiano

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

Programansvarlig

Roberto Tartaglione
Roberto Tartaglione

To uker i Roma

To uker språk og kultur i Roma 2024

Denne reisen arrangeres 28/4 - 11/5 2024.
Reisen er fulltegnet, men det er mulig å sette seg på venteliste i tilfelle noen trekker seg. Fyll inn bestillingsskjemaet - hvis det blir ledig kontakter vi deg og du kan da bestemme om du vil bekrefte bestillingen.


Kombinér et intensivt kurs i italiensk språk med et variert kulturelt program organisert av professor og lærebokforfatter Roberto Tartaglione fra Scuola d'italiano i Roma.

"Due settimane a Roma" er et program som kombinerer italiensk språkundervisning om formiddagene med kulturelle og sosiale aktiviteter om ettermiddagene. Det har blitt gjennomført av vår søsterskole i Roma "Scuola d'italiano" siden 1997.

Hvis du kan noe italiensk fra før og ønsker å bygge ut språkkunnskapene samtidig som du har lyst å se et annet Roma enn det som møter den gjennomsnittlige turist, kan dette være noe for deg. Det gjennomføres ekskursjoner med lokal, kyndig guide til kjente historiske monumenter og til mindre kjente steder som den vanlige turist ikke finner eller forstår hva er. De sosiale aktivitetene legges opp med lokalkunnskap om spisesteder og arrangementer rundt i byen.

I språkundervisningen plasseres du sammen med andre på ditt nivå, mens om ettermiddagen er alle sammen og alt skjer på italiensk. Italiensken er forenklet, slik at det skal være lettere for deg som lærer språket, å forstå mest mulig. Vi anbefaler at du minst har kommet til vårt Trinn 3 eller tilsvarende og at du er innstilt på at du kan lære mye, selv om du ikke forstår alt. Det er maksimalt 27 deltagere på reisen - det er deltagere fra mange land og de siste årene har litt mindre enn halvparten vært norske.

Tittelen for reisen i 2024 er: "A Roma con..."

Periode: 28. april - 11. mai 2024

Grunnpris (ingen innlosjering): Euro 1050
Grunnpris, kun aktiviteter (uten språkkurs): Euro 800

Tillegg for innkvartering:
Enkeltrom i leil. m/tilg. kjøkken/bad: + Euro 440, 13 netter.
Enkeltrom på hotell Nardizzi Americana: + Euro 1690, 13 netter
(prisene inkluderer ikke fly)

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

Bestill

Last ned brosjyre


Se bilder fra reisen i mai 2023

Du kan se bilder fra reisen i mai 2023 ved å klikke her eller på bildet.Se bilder fra reisen i mai 2022

Du kan se bilder fra reisen i mai 2022 ved å klikke her eller på bildet.Bestill

Last ned brosjyre