italia.no - Scuola d'italiano

Workshops

Workshops

Språklige temakurs på alle nivå

De fleste språkkurs bygger kunnskap gradvis, i en gjennomtenkt rekkefølge, og det gjør hovedkursene våre også. Workshopene er forskjellige i den forstand at de plukker ut enkeltstående, viktige, språklige tema, og gir deg muligheten til å fordype deg kort i dette og bruke kunnskapen i praktiske øvelser. Foredragene våre gir innsikt i tema som mange Italiainteresserte er opptatt av, og gir samtidig språklig øvelse, både i lytteforståelse, og muntlig, hvis man stiller spørsmål.

Kursene er både for deg som følger et av våre ukentlige kurs, for tidligere studenter hos oss og for deg som vil prøve våre kurs for første gang. Følger du våre hovedkurs vil disse kursene hjelpe deg til å lære fortere.

Kursene er listet under etter tema - merk målgruppene vi har antydet - hvis et kurs har "T2 → M3" som målgruppe, betyr det at det passer for deg som har fullført Trinn 2, inklusive deg som siden har gått videre med flere kurs og opp til Modning 3. Hvis et kurs har "T5 →" som målgruppe, betyr det at det passer for deg som har fullført Trinn 5, inklusive deg som siden har gått videre med flere kurs.

For enkelte kurs som undervises over nettet, vil du få tilsendt materiell på mail på forhånd, som det kan være nødvendig å skrive ut.

Verbbøyning (1, 2 og 3)

Drilling av verbbøyning: Verbet er som skjelettet i kroppen, det holder strukturen på setningen. Kan du bøye verbet riktig, er du kommet langt! Vi jobber med praktiske eksempler på når de forskjellige tidene skal brukes. Istedet for å være hjemme og pugge dette alene gjør du det i klassen på en morsom og variert måte som hjelper deg å automatisere formene. For å øve systematisk på bøyning av italienske verb, har vi utviklet tre workshops, tilpasset forskjellige nivå av forkunnskaper:

Preposisjoner (1, 2 og 3)

Preposisjoner er noe av det mest instinktive ved et språk, ved at man må "føle" og "høre" hva som er riktig preposisjon i en gitt setning - man kan ikke resonnere seg til det. Bli med oss på å terpe preposisjoner, slik at du opplever at dette "kjennes riktig". Slutt å gjøre de typiske feilene man gjør på grunn av påvirkningen fra norsk eller andre språk, og få mer flyt i språket ditt.

Vi har utviklet tre workshops for å automatisere bruken av preposisjoner. Preposisjoner 1, for deg på T2-T4 (eller tilsvarende). Preposisjoner 2, for deg på T3-T5 (eller tilsvarende). Preposisjoner 3, for deg på T9-T12 (eller tilsvarende).

Dette sier våre kursdeltakere

Kommende kurs

Her publiserer vi nye kurs etter hvert som de planlegges