italia.no - Scuola d'italiano

Workshops

Workshops

Språklige temakurs på alle nivå

De fleste språkkurs bygger kunnskap gradvis, i en gjennomtenkt rekkefølge og det gjør hovedkursene våre også. Disse kursene er forskjellige i den forstand at de plukker ut enkeltstående, viktige tema, og gir deg muligheten til å fordype deg kort i dette og bruke kunnskapen i praktiske øvelser.

Kursene er både for deg som følger et av våre ukentlige kurs, for tidligere studenter hos oss og for deg som vil prøve våre kurs for første gang. Følger du våre hovedkurs vil disse kursene hjelpe deg til å lære fortere.

Kursene er listet under etter tema - merk målgruppene vi har antydet - hvis et kurs har "Trinn 2 →" som målgruppe, betyr det at det passer for deg som har fullført Trinn 2, inklusive deg som siden har gått videre med ett, to eller mange flere kurs.

Verbbøyning

Verbet er som skjelettet i kroppen – det holder strukturen på setningen: Kan du bøye verbet riktig, er du kommet langt! I dette kurset repeterer du bøyning i formen Passato Prossimo (regelmessig og uregelmessig). I tillegg jobber du med praktiske eksempler på når de forskjellige tidene skal brukes. Istedet for å være hjemme og pugge dette alene gjør du det i klassen på en morsom og variert måte som hjelper deg å automatisere formene. Kurset passer både for deg som fulgte tilsvarende kurs i oktober, som hadde fokus på Presente, og for andre.

Passato Prossimo/Imperfetto

Imperfetto og Passato Prossimo ligner på de norske Preteritum og Perfektum, men det brukes likevel ikke likt og det er dermed vanskelig for en norsktalende å skille korrekt mellom de to. Bli med å terpe på forskjellen i bruken av de to formene slik at du nærmer deg "magefølelsen". Husk at dette er avgjørende hvis du skal fortelle en historie på italiensk, spesielt hvis du skal få italienere til å høre etter mens du forteller...

Vis alle
Vis bare nettkurs
Ikke vis nettkurs

Kommende kurs

Totalt 2 kurs

Workshops lavt nivå

Kurs
Sted
Dato(er)
Varighet
Tid
Lærer
Pris
Nivå/Tema
Påmelding
WOR-ZD
5/12 2020
Lørdag
2.5 skoletimer
11:00-13:00
kr 400
T2 → T4
Verbbøyning

Workshops middels nivå

Kurs
Sted
Dato(er)
Varighet
Tid
Lærer
Pris
Nivå/Tema
Påmelding
WOR-ZE
5/12 2020
Lørdag
2.5 skoletimer
14:00-16:00
kr 400
T5 →
Pass.pross/Imperf.