italia.no - Scuola d'italiano

Våre kursbyer i Italia

Kursbyer

Gruppekurs eller privatundervisning - en uke, en måned eller mer - ved sjøen eller i innlandet, i storby eller landsby.
Vi har partnerskoler over hele Italia - deres hovedaktivitet er å undervise italiensk til utlendinger og de arrangerer i tillegg aktiviteter og andre typer kurs for deg som vil gjøre noe og lære noe utover selve språket. Skolene varierer i størrelse og kursutvalg - de ligger også på svært forskjellige steder - alt fra midt i Roma til landsbyen Portico di Romagna med 400 innbyggere. Fellesnevneren er at de brenner for det de holder på med, har mye kunnskap og erfaring med italienskundervisning og med hva utlendinger som kommer til Italia har lyst til å oppleve.

Velg kursby ut fra hva slags sted du ønsker å besøke, og hvilke typer aktiviteter utover språkundervisningen som faller i smak. Selve språkundervisningen er de flinke til på alle skolene vi har valgt ut. Kan du lite eller ingenting fra før, velger du nybegynnerkurs. Kan du en del, får du en test første dagen på kurset og plasseres så sammen med andre med tilsvarende bakgrunn.

Gjennom partnerskolene våre tilbyr vi forkjellige overnattingsmuligheter - prøv f.eks. å bo hos en italiensk familie og få språket og kulturen inn hele tiden. Du kan også velge hotell/pensjonat eller dele kjøkken/bad i en leilighet med 2-3 andre studenter. Tilbudet varierer mellom skolene.

Ved å melde deg på hos oss får du den tryggheten det gir å forholde deg til noen i Norge med lang erfaring og mye kunnskap om Italia, uten at det koster deg noe ekstra. Vi har valgt ut og kvalitetssikret skolene våre.

Hver skole arrangerer flere kurs og aktiviteter enn de vi lister her – spør oss om oversikter eller om priser for lengre perioder med kurs. Hvis du er på jakt etter en bestemt type kurs kan vi undersøke hvor dette tilbys.

For mer informasjon om de forskjellige skolene og kursene, og for å melde deg på kurs, klikk på byen som interesserer deg i denne listen.

Arezzo

Bologna

Firenze

Lucca

Milano

Orbetello

Portico di Romagna

Roma - Dilit

Roma - Scudit

Salerno

Taormina på Sicilia

Todi

Torino

Verona

Viareggio