Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

Brød, vin og språk

Brød, vin og språk - Matlagningskurs og vinkurs i Lucca

Denne reisen arrangeres på flere datoer hvert år.
Datoer for 2019 er: 18/3, 1/4, 15/4, 27/5, 10/6, 8/7, 5/8, 2/9, 16/9, 30/9 og 14/10.

Følg italienskkurs på ditt nivå (også nybegynner) hos vår partnerskole i Lucca. Delta på vinsmakinger, olivenoljesmaking og matlagningskurs på ettermiddagene. Lær vinens gleder ved å lukte, smake og se. Bli kjent med og nyt Toscansk matlagning.

Fra programmet: 5 formiddager med språkkurs (totalt 20 undervisningstimer), 3 måltider, olivenoljesmaking, 2 vinsmakinger, matkurs, guidet tur til byen, besøk til en vingård.

Varighet: Én uke.
Reisen kan ev. kombineres med en ekstra uke språkkurs til hyggelig pris: Standardkurs med 20 timer i klasse koster kun kr. 1.500.

Pris: kr 5.350 for én uke (eks. fly og overnatting). Spør oss om overnattingsmuligheter.

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

Bestill nåLast ned brosjyre

Kjell, som deltok på Brød, vin og språk i august 2018, skriver til oss:
"Kurset i Lucca var veldig bra. God lærer. Krevende kun å måtte uttrykke seg på italiensk hele tiden i undervisningen, men det var vel hensikten.
Kveldsprogrammet med pane, olio e vino var veldig kjekt og det kan jeg anbefale videre uten forbehold."
Unn-Hilde, som deltok på Brød, vin og språk i juni 2018, skriver til oss:
"Jeg er akkurat kommet tilbake fra en uke på språkkurset «Pane-Vino-Lingua» ved Koiné Center i Lucca. Dette var et fantastisk språk og kultur opplevelse med maksimalt utbytte.
Skolen tok imot meg med en kombinasjon av varm gjestfrihet og effektiv profesjonalitet.
Hver dag fra 09:00-13:00 hadde vi undervisning i små grupper. Læreren var svært dedikert og moderne i sin undervisningsform. Vi jobbet mye i små grupper med kreative og morsomme oppgaver, som handlet om den Italienske kulturen.
Det imponerte meg hvor lett hun skapte en vidunderlig fri atmosfære, der det bare var og «kaste seg ut i språket» og glemme all sjenanse. Det var utrolig motiverende og gøy.
Ettermiddagene var reservert til «pane-vino» delen av kurset. Vi lagde tradisjonell italiensk mat med utsøkte råvarer, besøkte en stor vingård utenfor Lucca, der vi fikk utførlig kunnskap om produksjonsprosessen fra druer til vin. Hvem hadde trodd at oliven olje kan være så forskjellig i kvalitet og smak? Det lærte vi gjennom en fasinerende olivenolje smaking forankret i grundig teori. Uken hadde mange høydepunkter, men toppen var siste dagen da vi besøkte en tradisjonell toskansk restaurant og fikk en matopplevelse, som går inn i hukommelsen som en av de beste jeg har hatt i Italia.
Alt ble gjennomført på samme effektive og velfungerende måte, men med en hjertelighet som fikk meg til å føle meg svært velkommen.
Det går ikke an å mistrives på språkkurs i Lucca. Jeg kan nesten ikke vente med å melde meg på ett av de andre kursene som Koiné senteret tilbyr.
Unn-Hilde Grasmo-Wendler"
Unni, som deltok på Brød, vin og språk våren 2016, sier:
"Jeg har vært en uke i Lucca og deltok på kurset "Pane, vino e lingua". Kurset kan anbefales på det varmeste og derfor har jeg lyst til å dele noen bilder med dere. Jeg ble veldig godt mottatt på skolen, og alle var kjempehyggelige. Vi var på rundtur i byen og smakte på toscanske spesialiteter, besøkte en vingård bl.a og vi lagde mange gode retter på skolens kjøkken."

Brød, vin og språk 1 Brød, vin og språk 2 Brød, vin og språk 3 Brød, vin og språk 4 Brød, vin og språk 5

Vis større kart »