Våre reiseledere

Daniela Mancini

Daniela Mancini

Daniela Mancini er ansvarlig for undervisningen og, sammen med Roberto Tartaglione, det kulturelle/sosiale programmet i vår Skoletur til Roma. Hun er fra Frascati untenfor Roma, har en Laurea i språk og litteratur fra Università La Sapienza i Roma og videre en Master i språkundervisning. I over ti år har hun undervist italiensk ved Scuola d'italiano i Roma, nå også med kurs for italiensklærere. Nylig ga hun ut, sammen med Tommaso Marani, boken 'Il Congiuntivo' ved Alma Edizioni.

Gaia Dianora Gardini

Gaia Dianora Gardini

Gaia, fra Ravenna ved kysten i Emilia Romagna, har studert språk og litteratur (engelsk og norsk) ved Universitetet i Bologna. Hun kom til Norge første gang som utvekslingstudent i 2009/2010 og flyttet tilbake hit i august 2012. I Italia underviste hun både italiensk for utlendendinger og engelsk for italienere (barn, studenter, voksne). Hun studerer til mastergrad i nordiske språk ved Universitetet i Oslo. Gaia er kjempeglad i mat, bøker, språk, reiser og alt som har med tradisjoner og kulturelt mangfold å gjøre. Høsten 2014 begynte hun å undervise italiensk hos oss.

Giulia Grassi

Giulia Grassi

Kulturhistoriker Giulia Grassi er, sammen med Marina Giorgini, ansvarlig for de kulturelle aktivitetene i det årvisse programmet To uker språk og kultur i Roma. Hun er født og oppvoskt i Roma og har hovedfag i litteratur og filosofi fra byens viktigste universitet, 'La Sapienza'. Når hun guider oss, gir hun oss nye perspektiv på byen og dens historie, både fordi det er 'hennes by', faglig og personlig, og fordi hun snakker på et klart og tydelig italiensk, alltid bevisst sitt publikum. Giulia er også ansvarlig for andre kulturelle aktiviteter ved Scuola d'italiano i Roma og hun driver nettstedet Alipes som er opptatt av hvordan kunst brukes i reklame.

Maria Gavina Manca

Maria Gavina Manca

Maria Gavina planlegger og gjennomfører våre språkturer hjem til Sardinia, både til Alghero og til La Maddalena, samt til Livorno i Toscana der familien hennes bor. Mina, som hun ofte kaller seg, underviste italienskkurs hos oss i Oslo fra 2010 til 2013 og har tidligere undervist italiensk ved Universtet i Hanoi, Vietnam og organisert italienskkurs ved Istituto Italiano di Cultura i Melbourne, Australia. Hun har studert undervisning av italiensk som fremmedspråk ved Università per Stranieri di Siena og Kommunikasjon og Media ved Università degli Studi di Sassari.

Marina Giorgini

Marina Giorgini

Kunsthistoriker Marina Giorgini er, sammen med Giulia Grassi, ansvarlig for de kulturelle aktivitetene i det årvisse programmet To uker språk og kultur i Roma. Hun tok sin første universitetsgrad i Firenze og fortsatte siden med Master og PhD om Futurismen ved Università La Sapienza i Roma. Hun underviser italiensk ved Scuola d'italiano i Roma og guider i tillegg deres elever til kulturelle opplevelser rundt i Roma.