Lær italiensk med en Personlig Lærer – på skolen eller online

Lær italiensk med en Personlig Lærer

Nå målene dine effektivt

Som den Personlige Treneren på helsestudioet, skreddersyr din Personlige Lærer et effektivt undervisningsopplegg ut fra dine forkunnskaper, behov og ønsker, som supplement eller alternativ til klasseromskurs. Din Personlige Lærer hjelper deg å definere kortsiktige og langsiktige mål for læringen, hjelper deg å verifisere om du har nådd målene dine og, ikke minst, pusher og inspirer deg når det innimellom butter imot. Lær italiensk med Personlig Lærer alene, eller slå deg sammen med andre på ditt nivå.

Nettundervisning

Nettundervisning

Din Personlige Lærer kan undervise deg/dere på skolen i Bygdøy allé, i andre lokaler, eller online vha Skype eller Zoom.

Både Skype og Zoom er gratis og du trenger bare en vanlig PC/Mac/Ipad og bredbåndsforbindelse.

Du ser og hører læreren din, kan 'chatte' skriftlig, utveksle filer og dele skjermen. Oppgaveinnlevering kan gjøres via Skype, Zoom eller mail.

Du kan velge å ha all undervisning over nettet, eller du kan alternere nettundervisning med å møte læreren fysisk.

Si fra på bestillingsskjemaet om du ønsker undervisning på nettet.

Les hvordan Monika lærte italiensk av Federico via Skype.

Velg den pakken som passer deg best

• Enkeltstående timer: Velg antall timer selv.

• Grunnpakke: 12 privattimer.

• Hele trinn med privatundervisning: 20 privattimer.

OBS! Alle timeantall er fulle klokketimer – 60 minutter. (12 klokketimer tilsvarer f.eks. 16 skoletimer à 45 minutter). Bestilling gjøres ved å fylle inn ett bestillingsskjema per person. Eventuell lærebok kommer i tillegg. Prisene gjelder for voksne – familier med barn får rabatt – be om et tilbud!

Prisliste - prisene gjelder per person

KursBeskrivelse1 person2 personer3 personer4 personerBestilling
PEEnkeltstående timerkr 500kr 350kr 300kr 275Bestill nå
PGGrunnpakkekr 5.200kr 3.500kr 2.950kr 2.480Bestill nå
PTHele trinn med privatundervisningkr 8.000kr 5.350kr 4.550kr 3.500Bestill nå

Dette sier våre kursdeltakere

Peder sendte oss denne tilbakemeldingen etter privatundervisning med vår lærer Branka i august 2020:

"Jeg ble anbefalt Scuola d'italiano da jeg trengte en intensiv innføring i italiensk i forkant av mine studier i Milano. Kort fortalt, kunne jeg ikke vært mer fornøyd med skolen og læreren min, Branka Blazevic!
Intensivkurset varte i 3 uker (totalt 20 skoletimer). Da jeg begynte første dag kunne jeg svært lite italiensk (med unntak av noen få ord). Jeg har gjennom disse tre ukene fått en grundig innføring i det italienske språk og grammatikk. Branka har gitt meg et solid grunnlag til å utvikle meg videre på egen hånd. Med hjelp av hennes lette forklaringer av grammatikken, gjorde hun det mulig for meg å se "snarveier" i det store spekteret av grammatiske regler. I tillegg, var timene med Branka svært underholdende og livlige... jeg dro alltid fra timen med mer energi enn det jeg hadde da jeg kom! Jeg anbefaler Branka på det sterkeste til alle som vil lære Italiensk på en rask, effektiv og interessant måte!
Takk igjen til Branka og Scuola d'italiano!
- Peder (23)"

Lily har fulgt privatundervisning med Valentina høsten 2017, både på skolen vår, på hennes arbeidssted og via Skype. I februar 2018 skriver hun til oss:

"I had lessons with Valentina to prepare for going to work in Italy.
She is an excellent teacher, and I learnt Italian very quickly through her lessons.
The best was that she emphasized communication from the start, which meant I was quite comfortable speaking Italian when I went to Italy (after only one month of lessons).
She engages very well and teaches in an effective and interactive way.
I thoroughly enjoyed the experience and would highly recommend Valentina to anyone wanting to learn Italian quickly, and have fun while learning it."

Monika Pietka er opprinnelig polsk, og bor nå på Gjøvik der hun gjennom Skype har lært italiensk av vår lærer Federico, som stort sett har vært i Oslo. I august 2016 beskriver hun læringen sin slik:

"Jeg begynte min italienske undervisning hos Federico via Skype i april 2013. I begynnelsen av den undervisningen kunne jeg ikke noe i italiensk. Startet fra null. Regelmessig, hver uke har jeg hatt 1 time med Federico. Og min professor i italiensk har vært alltid forberedet til vår time. Han har hatt en god, strukturert plan for å lære meg bort både gramatikk og å utvide stadig mitt ordforråd. I konsekvenser, i løpet av 2 år begynte jeg snakke, lese og skrive på italiensk. Nå på slutten av min 3 år undervisning kan jeg kommunisere på italiensk med min lærer og andre rimelig godt. I det siste året har jeg hatt bare konversasjonstimer med Federico. Endelig kan jeg snakke på italiensk om ulike, aktuelle temaer, dagligdagse osv.
Ifølge meg har undervisning på Skype flere fordeler. Man trenger bare en god internetforbindelse. Lærer har fokus bare på enkelt. Et tempo av slik Skype-undervisning blir tilpasset til enkelt sine evner og muligheter. Studenten kan sitte hjemme, på jobben og hvor vil. Kan avtale timer med sin lærer når det passer for begge to.
Men den største fordelen i mitt tillfelle er det at jeg har hatt så flink, dyktig, kommunikativ og høflig lærer som Federico er. Dette førte i veldig stor grad til mitt framskritt i italiensk.
Takker mye dere for så god undervisning hos Federico"

Nora gikk først på kurs hos vår partnerskole i Verona og før hun skulle opp til italienskeksamen i Norge hadde hun privattimer med vår lærer Lorenzo. Kort etter sendte hun denne mailen:

"Ciao, Lorenzo.
Gli scrivo per dire che ho appena ricevuto il voto dall'esame d'Italiano ed è andato molto bene! Ho ottenuto il voto più alto, 6 :D
Grazie mille per l'aiuto!"

(Hei Lorenzo,
Jeg skriver for å fortelle at jeg nettopp fikk karakteren for italienskeksamen og det gikk svært bra! Jeg fikk den beste karakteren, 6 :D
Tusen takk for hjelpen!)