italia.no - Scuola d'italiano
30 års jubileum

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

30-års jubileum 6/12 2019

30-års jubileum 6/12 2019

På bildet: Roberto Tartaglione, fra Scuola d'italiano i Roma og Sabrina Sciacca, lærer i Oslo og sanger.

Se flere bilder fra feiringen, på vår Facebook side.

6/12 2019 var mange av våre studenter og tidligere studenter samlet i Bygdøy allé i Oslo for å feire skolens 30-års jubileum, sammen med lærerne. Vi hadde også gleden av å ha Italias ambassadør, Alberto Colella, som gjest. Noen av detakerne startet opp med italienskkurs hos oss allerede midt på 90-tallet, og vår mest erfarne lærer, Simona, har vært med skolen nesten alle disse 30 årene. Det ble italiensk mat og vin, quiz, italienske sanger og noen taler, som seg hør og bør ved en slik anledning.

Vi har med dette gleden av å invitere våre studenter og tidligere studenter til å feire at det i høst er 30 år siden Scuola d'italiano begynte å undervise italiensk i Oslo. Programmet inkluderer italiensk sang og gitarmusikk, en rikholdig italiensk buffé, velkomstdrink, vinsalg m.m.

Nesten 9000 studenter har fulgt kurs hos Scuola d'italiano eller Allora, så meld deg på nå for å sikre deg plass. For å vite hvem som kommer, må vi ha skriftlig og bindende påmelding. Du er hjertelig velkommen til å melde på også en venn.

Dato: 6/12 2019. Tid: kl 18. Det er nå dessverre fullt på jubileumsfeiringen. Send oss en mail hvis du vil stå på venteliste.

Last ned brosjyre