italia.no - Scuola d'italiano

Våre italienskkurs

Kurs i Norge

Vi bruker en kommunikasjonsbasert metode i vår undervisning. Fokus er på det som er aller mest nødvendig for å kunne nyte Italia og det italienske: Å kunne forstå språket og å gjøre seg forstått. Studentene skal føle seg trygge og fristet til å nærme seg et nytt og vakkert språk og vi har derfor ingen eksamener, karakterer eller gloseprøver, men heller spennende og varierte aktiviteter som utvikler og fremmer studentenes kompetanse. Alle våre lærere følger månedlige seminarer med skolens lærerinstruktør Marco Catizone, som sørger for gjennomgående høy kvalitet i vår undervisning.

Vi tilbyr en rekke typer kurs i mange norske byer og over nettet. Hovedkursene går over 13-16 uker, én gang per uke med 2 skoletimer hver gang. Disse kursene starter i månedsskiftene januar/februar og august/september. Se hvilke kurs som går hvor, i oversikten over våre kurssteder, eller få hjelp av våre "søkemotor", Finn ditt kurs.

Ønsker du et skreddersydd kurs, enten alene eller sammen med noen du kjenner, er den beste løsningen Personlig Lærer.

Kursene dekker alle nivå. Er du nybegynner så hvorfor ikke melde seg på en gratis prøvetime, eller et nybegynnerkurs? Ellers kan du se oversikten over våre videregående kurs.

I tillegg til hovedkursene har vi utviklet en rekke tema- og spesialkurs, som vi tilbyr i Bygdøy allé i Oslo og delvis som nettkurs: Hvis du bare trenger en rask introduksjon til det italienske språket, sjekk ut "Turistitaliensk". Har du vært borte en stund fra italienskundervisningen så anbefaler vi et oppfriskningskurs. Liker du italiensk kultur så har vi kurs i italiensk historie. To eller tre ganger i året holder vi Workshops, som er temakurs på mange nivå. En gang i året kommer lærere til oss fra våre søsterskoler i Italia, og da har vi kurs med Roberto Tartaglione og kurs Dilit. Haster det å lære italiensk kan du sjekke om vi planlegger noen intensivkurs. Du er alltid velkommen på en av våre gratis "Serate italiane", uformelle "språkkaféer". Det kan være mange grunner til at man foretrekker et Nettkurs heller enn å dra til et kurssted. Våre kurs undervises over Zoom, som er gratis og bare forutsetter en vanlig PC/Mac/Ipad samt bredbåndsforbindelse. Du ser, hører og snakker med læreren din og de andre i gruppen.

Er det ingen av de planlagte kursene som passer, så hold deg oppdatert om nye kurs, ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan kontakte oss så hjelper vi deg å finne kurset som passer deg best. Du kan også be om å etteranmelde deg til et pågående kurs.