Gjennomført

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

Kursleder

Daniela Mancini
Daniela Mancini

Programansvarlig

Roberto Tartaglione
Roberto Tartaglione

Skoletur til Roma - Gjennomført

Skoletur til Roma

Denne reisen er allerede gjennomført. Vi har ennå ikke besluttet en dato for når vi setter reisen opp igjen.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få informasjon om denne og andre reiser etter hvert som datoene fastslås.


En velfortjent tur til Italia i Mai 2017, når vårens kurs i Oslo er ferdige. Få med 2-3 til, eller gjerne alle på kurset ditt, opplev Roma sammen, lær mer italiensk og våg å prøve ut italiensken ’på gata’ i Roma. Bli enda bedre kjent med de du går på kurs med og møt andre fra tilsvarende klasser.

Italienskkurs sammen med andre på ditt nivå hver formiddag. Aktiviteter innen kunst, mat/vin, film og arkeologi om ettermiddagene. Alt i regi av Scuola d'italiano i Roma, ledet av Roberto Tartaglione, med Daniela Mancini som lærer og både sammen med folk du kjenner fra skolen i Oslo, og studenter fra andre land.

Programmet passer for alle fra Trinn 3 og oppover.

Periode: 21-27/5 2017
Pris: kr 5.590 (eks. fly og overnatting - se detaljer i brosjyren).

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

GjennomførtLast ned brosjyre

Mette, som deltok på turen i mai 2017 skriver til oss:
"Vel tilbake etter en fantastisk uke med påfølgende helg i Roma. Hadde uansett tenkt til å skrive en tilbakemelding til dere og hadde ambisjoner om å skrive på italiensk, men er nok ikke helt der enda. Vi var veldig fornøyd med kurset og skolen. Lærerene var positive, dyktige og engasjerte og det var en svært god stemning på kurset med Giulia. Vi synes faktisk det var trist å ta farvel med gruppen vår på fredagen!! Utfluktene var også spennende og interessante med svært dyktige guider og vi var slitne, men svært fornøyde på ettermiddagene etter mange timer med italiensk."

Marit, som også var på turen mai 2017, gir bl.a. følgende tilbakemelding:
"Uken på Scudit sammen med Mette var full av fine opplevelser og hyggelige og humørfylte mennesker. Undervisningen foregikk i en klasse sammen med fire andre elever. Læreren vår, Giulia, var en glitrende pedagog som brukte interessante og dagsaktuelle temaer som innfallsvinkel for å få oss til å prate. Stemningen i klasserommet var lett og latteren satt løst. Fire undervisningstimer pr. dag gikk fort. Ekskursjonene var også interessante. Særlig fasinerende var det å lytte til den den kunnskapsrike Marina (arkeologi/historie)."

I denne videoen fra Alma Edizioni viser Daniela og Roberto hvordan italienere 'snakker med hendene'.





Vis større kart »