italia.no - Scuola d'italiano

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

Opera på arenaen i Verona - Gjennomført

Opplev Opera på arenaen i Verona

Denne reisen er allerede gjennomført. Vi har ennå ikke besluttet en dato for når vi setter reisen opp igjen.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få informasjon om denne og andre reiser etter hvert som datoene fastslås.


Følg italienskkurs på ditt nivå (også nybegynner) ved vår partnerskole i Verona. Lær om opera fra en ekspert. Opplev en storslagen operaoppsetning på verdens kanskje mest berømte operascene. Velg mellom følgende operaer: Il Trovatore, Carmen, La Traviata og Tosca.

Scuola d’italiano samarbeider med skolen L'italiano con noi i Verona. De holder til midt i Verona, 10 minutters gange fra arenaen, og det er her språkkurs og operakurs holdes. Språkkurset ditt undervises av en av skolens erfarne språklærere.

Ansvarlig for operakurset er musiker og musikklærer Marcello Rossi. Han har grader i orgel, harpe og komponering fra musikk-konservatoriet i Verona og har siden studert med fremstående europeiske musikere. Han underviser musikk både ved universitet, videregående skoler og kultursentra.

Operakurset er ment som forberedelse til operaen du skal oppleve live i arenaen. Hovedmålet med kurset er dermed å gi en forståelse for den kulturelle sammenhengen operaen ble skrevet i, handlingen i operaen og en analyse av de viktigste scenene i stykket.

Du kan sommeren 2019 velge mellom 4 forskjellige uker for å reise til Verona:

Programmet inneholder:

Pris: kr 5.850

Prisen inkluderer språkkurs hver formiddag fra mandag til fredag, to turer rundt i Verona (2 timer hver), Operakurs (totalt 4 timer) og billett til valgt operaforestilling (et nummerert sete på arenaens trinn). Prisen inkluderer ikke transport fra Norge til Verona, måltider og overnatting.

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

Gjennomført

Last ned brosjyre


Denne videoen viser utdrag fra Carmen, forestilling 22/6 2018 i arenaen i Verona.Gjennomført

Last ned brosjyre