italia.no - Scuola d'italiano

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

La Maddalena på Sardinia - Gjennomført

Lær italiensk i La Maddalena på Sardinia

Denne reisen er allerede gjennomført. Vi har ennå ikke besluttet en dato for når vi setter reisen opp igjen.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få informasjon om denne og andre reiser etter hvert som datoene fastslås.


Bli med italiensklærer Maria Gavina Manca på språkkurs og oppdagelsesreise til La Maddalena på hennes Sardinia.

La Maddalena er en øy utenfor nord-østkysten av Sardinia, som sammen med de omkringliggende øyene utgjør nasjonalparken Parco Nazionale Arcipelago di La Maddalena. La Maddalena ligger nær det kjente turistområdet Costa Smeralda, med det samme krystallklare vannet, granittklippene og det rike dyrelivet, men uten presset fra alle turistene. Øyene er hovedsakelig kjente for sine fantastiske strender og vakre natur.

Fra programmet: 5 dager med språkkurs, 7 måltider på lokale restauranter, 2 aperitiffer/vinsmakinger med sommelier, utflukter og opplevelser, 1 ettermiddag med matkurs/vinsmaking/middag.

Du bor på Hotel Excelsior, et nylig renovert 4-stjerners hotell i sentrum av La Maddalena og rett ved sjøen, med utsikt til Palau og øyen Santo Stefano. Hotellet ligger 2 minutter fra bussholdeplassen som fører til de vakreste strendene på Caprera og La Maddalena.

Perioder: 2-9 mai og 5-12 september 2015.
Priser: kr 7.750 i delt dobbeltrom, kr 9.350 i dobbeltrom brukt som enkeltrom.
OBS! Si fra ved påmelding om du ønsker å forlenge oppholdet med en uke.

Det er flere måter å komme seg fra Norge til La Maddalena. Nærmeste flyplass er Olbia (47 km), men du kan også fly til Alghero (145 km) eller Cagliari (291 km). Fra flyplassen reiser du til Palau, der fergen tar deg ut til La Maddalena på 15 minutter. Offentlige transportmiddel fra flyplassen til Palau krever flere omstigninger mellom buss og tog. Leiebil er en mulighet og drosje deler av veien er en annen. Kontakt oss hvis du trenger hjelp til å planlegge transporten.

Omgivelselsene i og rundt La Maddalena er veldig vakre og inspirerende: Naturparken, arkeologiske funnsteder, byen Palau, Santa Teresa eller Costa Smeralda og mye mer. Hvis du er interessert i ekstra utflukter vil Mina gi deg en hjelpende hånd for å organisere og tilpasse ditt opphold i La Maddalena.

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

Gjennomført

Last ned brosjyre


Denne videoen fra Sardegna DigitalLibrary gir deg også et inntrykk av Sardinia og hva du får se der.Gjennomført

Last ned brosjyre