Kursleder

Cathinca Dege
Cathinca Dege

Vinkurs med vinsmaking

Vinkurs

Vin er kultur i Italia og italienere er med rette stolte av sine viner. Det er få land som har så mange ulike druer og så lang vinhistorie som Italia. Våre vinkvelder søker å formidle denne kulturen og historien i en behagelig blanding av teori og praksis.

Nord-Sør challenge

Støvellandet Italia har en rik vinhistorie og et antall druetyper få andre vinland kan matche. Hvor finner vi de beste vinene? Er det i veletablerte nord eller i utfordrerne fra sør? Denne kvelden skal vi introduseres til viner fra både kjente og litt mindre kjente regioner. Vi skal lære grunnleggende duft- og smakstrening. Og vi skal stemme frem kveldens beste vin. Bli med på en lærerik og interaktiv vinkveld.

KursDatoDagTidPrisPåmelding
VIN-A05/04Fredag18.00-20.00kr 695Gjennomført

Om vinkursene

På våre vinkurs får du smake 6 - 8 forskjellige viner mens kursleder og sommelier Cathinca Dege veileder smakingen og forteller om vinene. Avhengig av kveldens tema forteller hun om den enkelte regionen, historikk, druetyper og produsenter. Du lærer å smake vin og fyller inn ditt eget smakskjema der kveldens viner er listet med referanse til Vinmonopolets produktnummer. Du vil også få tips til mat som passer til de enkelte vinene.

Eget vinkurs

Vår vinekspert kan holde et eget kurs for deg og dine venner, din familie eller dine kolleger. Dette kan være i våre lokaler eller der du måtte foretrekke, og tema kan være italienske viner generelt eller noe mer spesifikt som passer dine ønsker. Tilbudet passer best for grupper på 10-12 personer og oppover.

Send forespørsel