Kursleder

Cathinca Dege
Cathinca Dege

Vinkurs med vinsmaking

Vinkurs

Vin er kultur i Italia og italienere er med rette stolte av sine viner. Det er få land som har så mange ulike druer og så lang vinhistorie som Italia. Våre vinkvelder søker å formidle denne kulturen og historien i en behagelig blanding av teori og praksis.

Mat, vin og gode venner

Å dele et godt måltid hører med til livets gleder. Italienere vet å sette pris på sin mat- og vinkultur. Det være seg en enkel pastarett, fisk eller skalldyr eller et større festmåltid. Denne kvelden er det mat og vin som står i fokus. Hvilke viner passer til ulike typer mat og hvorfor? Vi går gjennom de viktigste prinsippene for et vellykket ekteskap mellom mat og vin. I tillegg til det vil du bli bedre kjent med viner fra ulike deler av Italia.
Det vil bli servert litt parmesan og brød.

KursDatoDagTidPrisPåmelding
VIN-B25/10Fredag18.00-20.00kr 695Meld meg på

Om vinkursene

På våre vinkurs får du smake 6 - 8 forskjellige viner mens kursleder og sommelier Cathinca Dege veileder smakingen og forteller om vinene. Avhengig av kveldens tema forteller hun om den enkelte regionen, historikk, druetyper og produsenter. Du lærer å smake vin og fyller inn ditt eget smakskjema der kveldens viner er listet med referanse til Vinmonopolets produktnummer. Du vil også få tips til mat som passer til de enkelte vinene.

Eget vinkurs

Vår vinekspert kan holde et eget kurs for deg og dine venner, din familie eller dine kolleger. Dette kan være i våre lokaler eller der du måtte foretrekke, og tema kan være italienske viner generelt eller noe mer spesifikt som passer dine ønsker. Tilbudet passer best for grupper på 10-12 personer og oppover.

Send forespørsel