Betingelser for Kursbyer

Betingelser

Følgende betingelser omfatter kursopplegg ved partnerskolene våre, som beskrevet under Kursbyer i Italia på websidene våre.

Når du bestiller, sender websidene våre deg en epost med informasjonen du har oppgitt. I løpet av få dager får du en bekreftelse på at kurset er reservert for deg, sammen med praktisk informasjon og en faktura for depositum på 20-25% av kursavgiften. Ved forsinket betaling tillegges purregebyr og renter. Resten betaler du ved ankomst til skolen i Italia. Prisene er angitt i Euro og omregnes til norske kroner med valutakursen som gjelder dagen vi utsteder fakturaen. Hvis du bestiller overnatting betales også denne ved ankomst bostedet i Italia. Ved bestilling av hotell, vil i noen tilfeller hotellet avkreve kredittkortinformasjon ved bestilling, i så fall kontaktes du om dette. De oppgitte prisene omfatter ikke flyreise til Italia eller transport fram til skolen.

Unntaksvis kan det skje at det er ingen andre påmeldte som har språkkunnskaper på omtrent samme nivå som deg. Da kan skolen i Italia velge å gjennomføre privatundervisning med deg heller enn klasseromskurs, noe som medfører at kurset er tilpasset deg og ditt nivå, men også at antallet timer er lavere enn for det annonserte klasseromskurset.

Når du har mottatt vår bekreftelse på at kurset er reservert, er din bestilling bindende. Ved avbestilling tapes depositumet. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før kursstart må hele kursavgiften betales.