Workshops - språklige temakurs på alle nivå

Workshops

I anledning av vårt årlige Italienske språkbad (en uke med et variert utvalg av aktiviteter for deg som er interessert i Italia og italiensk), skal vi holde flere workshops fra 29 til 31/5.

De fleste språkkurs bygger kunnskap gradvis, i en gjennomtenkt rekkefølge og det gjør kursene på vår timeplan også. Disse kursene er forskjellige i den forstand at de plukker ut enkeltstående, viktige tema, og gir deg muligheten til å fordype deg kort i dette og bruke kunnskapen i praktiske øvelser.

Kursene er både for deg som følger et av våre ukentlige kurs, for tidligere studenter hos oss og for deg som vil prøve våre kurs for første gang. Følger du våre standardkurs vil disse kursene hjelpe deg til å lære fortere.

Kursene er listet under etter tema - merk målgruppene vi har antydet - hvis et kurs har "Trinn 2 →" som målgruppe, betyr det at det passer for deg som har fullført Trinn 2, inklusive deg som siden har gått videre med ett, to eller mange flere kurs.

Workshops i Bygdøy allé 68

KursDatoTidTemaLærerNivåPrisPåmelding
WOR-C21/1111.00-13.30Congiuntivo 2Enrica S.Trinn 10 →kr 500Meld meg på
WOR-E28/1111.00-13.30Pass.pross./ImperfettoEnrica S.Trinn 5 →kr 500Meld meg på
WOR-D28/1114.30-17.00Drilling av verbbøyingEnrica S.Trinn 2 → Trinn 4kr 500Meld meg på

Workshops på nettet

KursDatoTidTemaLærerNivåPrisPåmelding
WOR-ZC14/1111.00-13.00Congiuntivo 2Enrica S.Trinn 10 →kr 400Meld meg på
WOR-ZD05/1211.00-13.00Drilling av verbbøyingEnrica S.Trinn 2 → Trinn 4kr 400Meld meg på
WOR-ZE05/1214.00-16.00Pass.pross./ImperfettoEnrica S.Trinn 5 →kr 400Meld meg på

Congiuntivo 2 (Målgruppe: Trinn 10 →)

Konjunktiv er et spennende verktøy for å kunne uttrykke seg med flere nyanser. Mange ser på det som litt skremmende, men bli med oss på noen timer som ufarliggjør det hele.

Kurs: WOR-C, WOR-ZC

Drilling av verbbøyning (Målgruppe: Trinn 2 → Trinn 4)

Verbet er som skjelettet i kroppen – det holder strukturen på setningen: Kan du bøye verbet riktig, er du kommet langt! I dette kurset repeterer du bøyning i formen Passato Prossimo (regelmessig og uregelmessig). I tillegg jobber du med praktiske eksempler på når de forskjellige tidene skal brukes. Istedet for å være hjemme og pugge dette alene gjør du det i klassen på en morsom og variert måte som hjelper deg å automatisere formene. Kurset passer både for deg som fulgte tilsvarende kurs i oktober, som hadde fokus på Presente, og for andre.

Kurs: WOR-D, WOR-ZD

Passato Prossimo/Imperfetto (Målgruppe: Trinn 5 →)

Imperfetto og Passato Prossimo ligner på de norske Preteritum og Perfektum, men det brukes likevel ikke likt og det er dermed vanskelig for en norsktalende å skille korrekt mellom de to. Bli med å terpe på forskjellen i bruken av de to formene slik at du nærmer deg "magefølelsen". Husk at dette er avgjørende hvis du skal fortelle en historie på italiensk, spesielt hvis du skal få italienere til å høre etter mens du forteller...

Kurs: WOR-E, WOR-ZE