italia.no - Scuola d'italiano

Kurs Dilit

Kurs Dilit

Dilit International House underviser italiensk som fremmedspråk i Roma og er berømt for den kommunikasjonsbaserte undervisningsmetoden de har utviklet, som det er mange andre skoler som også benytter seg av. De har kommet til Oslo for å undervise hos oss siden 2017, og det har da vært Piero Catizone og Francesca Granone som har vært kursansvarlige.

Piero Catizone er en av grunnleggerne og medeierne i Dilit, hvor han har undervist siden 1974. I tillegg utdanner han italiensklærere, forsker på metoder og teknikker for undervisning og skriver bøker for deg som skal lære italiensk.

Francesca Granone har undervist italiensk hos Dilit i Roma de siste 21 årene. Hun har en universitetsgrad (Laurea) med fagområde litteratur og språk, samt fordypning i arkeologi. I tillegg til å undervise italiensk som fremmedspråk, har hun også ansvar for opplæring av nye lærere og videreutdanning av andre lærere hos Dilit, i samarbeide med Piero Catizone. Studenter som kommer til Roma kan delta på seminar om italiensk historie og om arkeologi, og de kan bli med på guidete turer, alt i regi av Francesca.

Kommende kurs

Ingen kommende kurs