italia.no - Scuola d'italiano

Vår kokk Luca

Luca Mereu
Luca Mereu

Praktisk matkurs med økologiske ingredienser

Kurs med utgangspunkt i 'Slow food' og kortreist mat, med fokus på viktigheten av økologisk og biodynamisk jordbruk, ansvar for miljøet samt vår og våre barns helse. Også på disse kursene lages/spises en tre-retters italiensk middag. Kontakt oss for mer informasjon.

Eget kurs?

Vår kokk arrangerer kurs for dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.
Kontakt oss for et pristilbud.

Middag eller buffé?

Vår kokk tilbereder et italiensk festmåltid for 50-årsdagen, utdrikningslaget, julebordet med kollegene eller hva du måtte ønske.
Kontakt oss for et pristilbud.

Italiensk matlagningskurs med Luca

Matkurs

I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.

På våre matlagningskurs lærer du å lage mat, basert på den omfattende og varierte italienske matkulturen - vi lager matretter med sterke lokale tradisjoner, men som likevel er mindre kjente i utlandet. Kursene fokuserer på teknikker for matlaging, forholdet mellom mat og helse, samt næringsinnholdet i ingrediensene vi bruker. Kursenes hovedmål er å skape en interessant og avslappet italiensk matopplevelse, der den enkelte deltaker kan lære, nyte og ha det hyggelig!

Hvis du ønsker kan hele kurset fokusere på økologisk mat, 'Slow food' og kortreist mat, med fokus på viktigheten av økologisk og biodynamisk jordbruk, ansvar for miljøet samt vår og våre barns helse.

Vi kan også tilberede et italiensk festmåltid for 50-årsdagen, konfirmasjonen, utdrikningslaget, julebordet, teambuildingen eller festmåltidet med kollegene, eller hva du måtte ønske. Se vårt Kokk hjem - Catering tilbud.

Si fra ved påmelding om eventuelle allergier, så kan vi tilpasse menyen.

Send forespørsel

Luca lager smakfulle og sunne retter - meny etter avtale.

Eget matkurs

Eksempler på Luca sine økologiske retter.

Bruschetta
Bruschetta
Fusilli alla genovese
Fusilli alla genovese
Risotto ai funghi
Risotto ai funghi
Spianata di bovino
Spianata di bovino

Send forespørsel