Italienskkurs med Allora

Italienskkurs med Allora

Språkskolen Allora har undervist italiensk over hele Norge siden oppstarten i 2005. I januar 2017 ble Allora slått sammen med Scuola d'italiano, under navnet italia.no.

Høsten 2019 tilbyr vi kurs i 11 byer, med oppstart i uken fra 9/9 (I Fredrikstad fra 2/9). Velg kurs fra listen nedenfor og meld deg på. Kodene for hvert kurs forteller kursets nivå: A1A er nybegynnerkurs, uten krav til forkunnskaper, A1B er neste trinn osv. For mer informasjon om nivåene, Les her »

Ny struktur på kursene

NYHET: De siste semestrene har vi introdusert helt nytt kursinnhold i de grunnleggende Allora-kursene A1A og A1B. I høst lanserer vi også et nytt kurs A1C. Vi har dermed et mindre heseblesende kursopplegg, der det 'europeiske nivået' A1 gjennomgås i løpet av 3 kurs á 13 ganger, mot tidligere 2 kurs á 12 ganger. I tillegg har vi nå dreid fokus fra grammatikk mot evne til praktisk kommunikasjon. Vi mener dette gjør deg flinkere i italiensk og at undervisningen oppleves som mer givende. For mer informasjon om kursmateriellet, Les her »

Rabatter

Flere rabatter kan ikke legges sammen.

Kursmateriell blir tilgjengelig for deg online og du trenger dermed ingen lærebok.

For en oversikt over pågående/tidligere kurs hos Allora, Les her »

Italiensk Julemåltid i Trondheim

Italiensk Julemåltid i Trondheim

Ribbe og pinnekjøtt dominerer julemenyen i norske hjem, men hvilke tradisjoner har man i forskjellige områder av Italia når det kommer til Festmåltidet i Julen?
Diana Di Giampaolo gir deg en introduksjon i et uformelt foredrag/seminar, samt smaksprøver av Antipasto, Primo, Secondo og Dessert.

Sted: To tårn, Bispegata 5, Trondheim. Dato: 2/12 2019. Pris: kr 390. Les mer og meld deg på her »