Gjennomført

Brosjyre

Last ned brosjyre
Last ned

Opera på arenaen i Verona - Gjennomført

Opplev Opera på arenaen i Verona

Denne reisen er allerede gjennomført. Neste reise planlegges i samme periode i 2018.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få informasjon om denne og andre reiser etter hvert som datoene fastslås.


Følg italienskkurs på ditt nivå (også nybegynner) ved vår partnerskole i Verona. Lær om opera fra en ekspert. Opplev en storslagen operaoppsetning på verdens kanskje mest berømte operascene. Velg mellom følgende operaer: Nabucco, Aida, Rigoletto, Madame Butterfly og Tosca.

Scuola d’italiano samarbeider med skolen L'italiano con noi i Verona. De holder til midt i Verona, 10 minutters gange fra arenaen, og det er her språkkurs og operakurs holdes. Språkkurset ditt undervises av en av skolens erfarne språklærere.

Ansvarlig for operakurset er musiker og musikklærer Marcello Rossi. Han har grader i orgel, harpe og komponering fra musikk-konservatoriet i Verona og har siden studert med fremstående europeiske musikere. Han underviser musikk både ved universitet, videregående skoler og kultursentra.

Operakurset er ment som forberedelse til operaen du skal oppleve live i arenaen. Hovedmålet med kurset er dermed å gi en forståelse for den kulturelle sammenhengen operaen ble skrevet i, handlingen i operaen og en analyse av de viktigste scenene i stykket.

Du kan i sommer velge mellom 5 forskjellige uker for å reise til Verona. Alle de 5 ukene inngår det følgende i programmet:

De 5 ukene vi har valgt baserer seg på Operaen sitt progam og du kan velge mellom 5 operaforestillinger.


Kurs 19/6-23/6

• NABUCCO, av Giuseppe Verdi, operaforestilling 23/6

Kurs 26/6-30/6

• AIDA, av Giuseppe Verdi, operaforestilling 30/6

Kurs 10/7-14/7

• RIGOLETTO, av Giuseppe Verdi, operaforestilling 14/7

Kurs 17/7-21/7

• MADAME BUTTERFLY, av Giacomo Puccini, operaforestilling 22/7

Kurs 31/7-4/8

• TOSCA, av Giacomo Puccini, operaforestilling 5/8


Grunnpris: kr 5.350
Ekstra operabillett: kr 590
Ekstra operabillett og operakurs: kr 2.490

Prisen inkluderer språkkurs hver formiddag fra mandag til fredag + 2 ettermiddager, Operakurs (totalt 4 timer) og billett til valgt operaforestilling (et nummerert sete på arenaens trinn). Prisen inkluderer ikke transport fra Norge til Verona, måltider og overnatting. Prisene for ekstra operabillett og ekstra operakurs gjelder hvis man utover den inkluderte forestillingen og kurset ønsker en forestilling og ev. et kurs nr. 2.

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

GjennomførtLast ned brosjyre


Denne videoen fra www.arena.it gir deg et inntrykk av Operaen in Verona.

Vis større kart »