Livorno i Toscana - Fullt

Lær italiensk i Livorno i Toscana

Denne reisen arrangeres 1-8 april 2017.

Bli med italienkslærer Maria Gavina Manca (også kalt Mina) på språkkurs og oppdagelsesreise til Livorno. Livorno ligger ved sjøen og anses som den mest moderne byen i Toscana, samtidig som den er rik på historiske, kunstneriske og arkitektoniske severdigheter. Mina lar deg treffe familie og venner som bor i byen, og hennes lokalkunnskap gjør oppholdet ekstra interessant.

Fra programmet: 5 dager med språkkurs (totalt 20 undervisningstimer), 5 måltider på lokale restauranter, 2 aperitiffer, 1 hjemmelaget måltid med Minas familie og venner, 3 omvisninger (utflukter og opplevelser). Lokal, offentlig transport i Livorno vil brukes ofte.

Du bor på Hotel Navy, i en flott Liberty villa ombygd til hotel, på Livorno sin Lungomare.

Periode: 1-8/4 2017.
Priser: € 1.215 i delt dobbeltrom, € 1.495 i dobbeltrom brukt som enkeltrom.

Forhåndskunnskaper: Kurset passer best for deg på vårt Trinn 3 og oppover, eller tilsvarende.

Du kommer deg lettest til Livorno med fly til Pisa (2t 55m), og derfra er det mulig å ta en taxi eller leie en bil, eller du kan ta lokal transport. Fra flyplassen i Pisa til hotellet er det omtrent 25 km. Vi anbefaler å fly med Norwegian, med avreise fra Gardermoen kl 17.20 og ankomst til Pisa kl 20.15; Flyavgang tilbake fra Pisa kl 21.00 og ankomst til Gardermoen kl. 23:55. Se Norwegian for detaljer.

Alle deltakerne både i april 2015 og april 2016 ga reisen terningkast 6:
- "Besøk og lunsj på landet/gården med familie/venner var unikt :-)"
- "Mina er en usedvanlig dyktig lærer og reiseleder. Jeg kommer ikke på noe å endre eller forbedre i en så vellykket undervisningsuke."
- "Velbalansert opplegg med god blanding av undervisning, kulturelle aktiviteter, mat og fritid. Mina er en superbra lærer!"
- "En unik opplevelse sammen med Minas familie og venner; ikke minst lunsjen i Valle di San Benedetto :-)"

Scuola d'italiano er medlem av Reisegarantifondet.

FulltLast ned brosjyre


Denne videoen fra "Professione VIDEO" gir deg et inntrykk av Livorno fra høyden.

Vis større kart »