Kursleder

Cathinca Dege
Cathinca Dege

Vinkurs med vinsmaking

Vinkurs

Vin er kultur i Italia og italienere er med rette stolte av sine viner. Det er få land som har så mange ulike druer og så lang vinhistorie som Italia. Våre vinkvelder søker å formidle denne kulturen og historien i en behagelig blanding av teori og praksis.

Musserende, hvite og roséviner

Selv om de mest kjente vinene fra Italia er røde, har Italia mange andre gode viner å by på. Denne kvelden skal vi smake på spennende musserende, interessante hvite og noen flotte roséviner. Kanskje finner du en ny sommerfavoritt blant kveldens viner? Kurset er en god blanding av teori og smaking og krever ingen forkunnskap annet enn interesse for vin og Italia.

Bli kjent med druer og viner du neppe har hørt om. Denne kvelden gjør vi et dypdykk i de hvite og musserende vinene fra Italia. Passer perfekt nå når våren og lyse dager er like rundt hjørnet.

Sted: Bygdøy allé 68 - Pris: kr 695 - Varighet: Ca 2 timer

KursDatoDagTidPrisPåmelding
VIN-A20/04Fredag18.00-20.00kr 695Gjennomført

Om vinkursene

På våre vinkurs får du smake 6 - 8 forskjellige viner mens kursleder og sommelier Cathinca Dege veileder smakingen og forteller om vinene. Avhengig av kveldens tema forteller hun om den enkelte regionen, historikk, druetyper og produsenter. Du lærer å smake vin og fyller inn ditt eget smakskjema der kveldens viner er listet med referanse til Vinmonopolets produktnummer. Du vil også få tips til mat som passer til de enkelte vinene.

Eget vinkurs

Vår vinekspert kan holde et eget kurs for deg og dine venner, din familie eller dine kolleger. Dette kan være i våre lokaler eller der du måtte foretrekke, og tema kan være italienske viner generelt eller noe mer spesifikt som passer dine ønsker.

Send forespørsel