Camogli på Liguria-kysten, øst for Genova

Camogli Vis kart »

Byen

Camogli er en liten fiskerlandsby med ca 5000 innbyggere, på vestsiden av Portofino-halvøya, 30km øst for Genova. Stedet har en lang tradisjon som havn og har tilnavnet 'Byen med de tusen hvite seil'.

Hvordan reise fra Norge til Camogli?

Fra Norge kommer du lettest hit med fly til Genova. Det går ikke direkte fly fra Oslo-området, men man kan f.eks. fly med Lufthansa via München eller med Air France via Paris.

Skolen

Skolen vi samarbeider med i Camogli heter Koiné, som også underviser i Firenze, Lucca og Bologna. I Camogli er det bare én lærer - Cinzia (På bildet sammen med sønnen) - og undervisningen foregår hjemme hos henne.

Bestill nå

Kursene

Camogli

Kursene i Camogli gir deg en unik mulighet til å lære mye og samtidig ha en stor opplevese. Her er det kun én lærer og på kurset ditt er du enten alene eller du kan melde deg på sammen med én annen person. I en uke eller mer kan du ha din egen italienske privatlærer som underviser deg, viser deg Camogli og omegn og eventuelt lærer deg å lage italiensk mat!

Cinzia Ferulli underviser kursene i Camogli. Hun har undervist italiensk som fremmedspråk i over 15 år bl.a hos Koiné i Firenze og det amerikanske Brown University i Bologna. Hos Koiné i Bologna har hun vært både kursansvarlig og ansvarlig for de kulturelle aktivitetene. Hun ønsker deg velkommen til Camogli, som hun og familien har falt for fordi det er så vakkert og lokalbefolkningen så hyggelige.

Du har tre typer kurs å velge mellom:

Kursene begynner på mandager. Ta kontakt med oss for å finne ut om Cinzia er ledig. For Programmet Reis og Lær, se datoene for oppstart av kursene 'Standardkurs - Italiensk språk og kultur' i Lucca og Firenze.

Bestill nå

Innkvartering

Kursene i Camogli baserer seg i utgangspunktet på at du som elev overnatter i boligen der læreren bor sammen med mann og ett barn. Du har ditt eget soverom - dette er et dobbeltrom med dobbeltseng, så det passer også for et par som vil gå på kurs sammen.

Som et alternativ til å bo hos læreren, kan vi også bestille rom for deg på hotell/pensione i Camogli.

Bestill nå