Workshops - språklige temakurs på alle nivå

Workshops

I anledning av vårt årlige Italienske språkbad (en uke med et variert utvalg av aktiviteter for deg som er interessert i Italia og italiensk), skal vi holde flere workshops fra 29 til 31/5.

De fleste språkkurs bygger kunnskap gradvis, i en gjennomtenkt rekkefølge og det gjør kursene på vår timeplan også. Disse kursene, som varer i 3 timer, er forskjellige i den forstand at de plukker ut enkeltstående, viktige tema, og gir deg muligheten til å fordype deg kort i dette og bruke kunnskapen i praktiske øvelser.

Kursene er både for deg som følger et av våre ukentlige kurs, for tidligere studenter hos oss og for deg som vil prøve våre kurs for første gang. Følger du våre standardkurs vil disse kursene hjelpe deg til å lære fortere.

Kursene er listet under etter tema - merk målgruppene vi har antydet - hvis et kurs har "Trinn 2 →" som målgruppe, betyr det at det passer for deg som har fullført Trinn 2, inklusive deg som siden har gått videre med ett, to eller mange flere kurs.

Sted: Bygdøy allé 68.

Kun 13 plasser per kurs! Er kurset du foretrekker fullt, kontakt oss for å bli satt på venteliste.

Workshops

KursDatoTidTemaLærerNivåPrisPåmelding
WOR-A06/0411.00-13.30Drilling av verbbøyningFederica M.Trinn 2 → Modning 3kr 500Meld meg på

Drilling av verbbøyning (Målgruppe: Trinn 2 → Modning 3)

Verbet er som skjelettet i kroppen – det holder strukturen på setningen: Kan du bøye verbet riktig, er du kommet langt! I dette kurset repeterer du bøyning av de mest brukte ureglemessige verb, hovedformene -ARE, -ERE, -IRE, med variasjoner, refleksive verb samt andre litt spesielle verbgrupper. Istedet for å være hjemme og pugge dette alene gjør du det i klassen på en morsom og variert måte som hjelper deg å automatisere de grunnleggende formene. Det blir lagt stor vekt på å finne riktig bøyning til riktig person/subjekt (f. eks. å ikke blande «noi» og «voi», samt bruken av 3. person som høflig tiltale).

Kurs: WOR-A