Workshops - språklige temakurs på alle nivå

Workshops

De fleste språkkurs bygger kunnskap gradvis, i en gjennomtenkt rekkefølge og det gjør kursene på vår timeplan også. Disse kursene, som varer i 3 timer, er forskjellige i den forstand at de plukker ut enkeltstående, viktige tema, og gir deg muligheten til å fordype deg kort i dette og bruke kunnskapen i praktiske øvelser.

Kursene er både for deg som følger et av våre ukentlige kurs, for tidligere studenter hos oss og for deg som vil prøve våre kurs for første gang. Følger du våre standardkurs vil disse kursene hjelpe deg til å lære fortere.

Kursene er listet under etter tema - merk målgruppene vi har antydet - hvis et kurs har "Trinn 2 →" som målgruppe, betyr det at det passer for deg som har fullført Trinn 2, inklusive deg som siden har gått videre med ett, to eller mange flere kurs.

Sted: Bygdøy allé 68.
Pris for ett kurs: kr 500.

OBS: Ved påmelding til flere Workshops, blir prisen på det andre/tredje/fjerde kurset kr 400. Husk å si fra ved påmelding om du har rett til rabatten (bruk 'Ev. ekstra info' feltet)!

Kun 13 plasser per kurs! Er kurset du foretrekker fullt, kontakt oss for å bli satt på venteliste.

Workshops

KursStedDatoTidTemaLærerNivåPåmelding
WOR-ABygdøy allé 6814/1011.00-13.30Congiuntivo presente e passatoEnrica S.Trinn 8 →Gjennomført
WOR-BBygdøy allé 6828/1011.00-13.30Giochiamo con le paroleSimona F.Trinn 4 →Fullt
WOR-CBygdøy allé 6811/1111.00-13.30Leggi, comprendi e raccontaSimona F.Trinn 5 →Meld meg på
WOR-SAAsker18/1111.00-13.30Leggi, comprendi e raccontaSimona F.Trinn 5 →Meld meg på

Congiuntivo (Målgruppe: Trinn 8 →)

Konjunktiv er et spennende verktøy for å kunne uttrykke seg med flere nyanser. Mange ser på det som litt skremmende, men bli med oss på noen timer som ufarliggjør det hele.

Kurs: WOR-A

Giochiamo con le parole (Målgruppe: Trinn 4 →)

Parole

På dette kurset går du gjennom og repeterer ordforrådet du trenger som basisbruker av italiensk - normalt anser man at mellom 2000 og 2500 ord danner et grunnleggende ordforråd. Hvis du føler at du noen ganger mangler enkeltord for å kommunisere på italiensk om deg selv, din situasjon, dine omgivelser og dine gjøremål, selv om du kanskje grammatikalsk er på et høyere nivå, er dette et kurs for deg.

Kurs: WOR-B

Leggi comprendi e racconta (Målgruppe: Trinn 5 →)

Leggi, comprendi e racconta

Kurs i italiensk basert på lesning av en tekst: Med utgangspunkt i denne teksten trener vi evnen til å forstå innholdet på flere nivåer, gjenfortelle, kommentere, diskutere og eventuelt ta opp grammatikk som trenger repetisjon (Som f.eks. forholdet mellom passato prossimo og imperfetto).

Kurs: WOR-C, WOR-SA