Om kursene på Allora

Allora arrangerer italienskkurs over hele Norge!

Italiensk er et vakkert språk og blant de enkleste å lære. Ved å lære italiensk kan du få mer ut av dine reiser til Italia, og på vårt språkkurs kan du bli kjent med andre italiaelskere, og utveksle erfaringer og opplevelser med dem.

Å lære seg verdens vakreste språk er en nyttig fritidsaktivitet som gir god hjernetrim!

Siden 2005 har vi spesialisert oss på italiensk undervisning tilrettelagt for nordmenn. Våre italiensklærere kommer fra Italia, de snakker norsk eller engelsk, og de underviser kun i italiensk språk og kultur. Du får oppfølging, ikke bare på kurset, men også hjemmefra på nett. Hvis du vil lære å snakke italiensk, ikke kun pugge gloser og faste turistuttrykk, bør du velge vårt italienskkurs.

Å lære seg italiensk skal først og fremst være gøy! Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på grunnkurset.

Du vil merke progresjon allerede etter første kurskveld, hvor du lærer å fortelle om deg selv. Vi følger en progressiv metode som inkluderer setningsoppbygging og samtale. Konversasjon gjennomføres i grupper med hjelp av ulike språk- og rollespill. Les mer om våre kursnivåer og om hva du lærer på kurset.

Mister du en kurskveld, kan du laste ned et sammendrag av hver leksjon med oppgaver, fasit og lydfiler fra vårt studentnett.

Rabattplan